Volontär

Volontär

Vad vore BRY utan alla volontärer som på olika sätt bidrar både med sin tid och sina värdefulla kunskaper?

BRY hade absolut inte kunnat växa så kraftigt utan våra volontärer som bidrar med sina värdefulla kunskaper och sin tid. Trots att vi arbetar med svårt ämnet så har vi en härlig stämning och nära till skratt. Vill du också vara med?

Våra uppdrag varierar. En del tar bara några minuter att utföra medans andra tar lite mer tid och kanske kräver en mer regelbunden insats. Idag har vi volontärer som hjälper oss att bemöta kommentarerna i våra sociala medier, någon rycker in när vi behöver en affisch, andra hjälper till att besvara meddelanden på exempelvis Facebook. Vi behöver även hjälp vid våra events. Vid dessa tillfällen kan det handla om allt från att resa tält, dela ut flygblad till att sköta live-sändning i våra digitala kanaler.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort. Skriv gärna hur mycket tid per månad som du kan tänka dig att lägga ned och om det är inom något särskilt område du vill bidra. Du får sedan regelbundet information om vilken typ hjälp vi är i behov av. Varmt välkommen!

Om du vill hjälpa till men inte har tid, Swisha gärna ditt bidrag till:

123 208 5231

Varje gåva räknas!

Volontärkontakt - Vi behöver dig!

    BRYs Facebookgrupp för volontärer

    I vår slutna Facebookgrupp har vi över 500 volontärer som anmält sitt intresse att hjälpa till vid olika punktinsatser. De är spridda över hela landet, besitter olika kompetenser och gruppen växer för varje vecka som går. Välkommen in!