Masthead header

Styrelse

Agneta Bravélius, grundare av BRY – Barns Rättsskydd och författare till boken ”När blodsbanden brister” utgiven under pseudonymen Hanna Svensson som sålts i över 70.000 ex. Här finner du mer information om Agnetas bakgrund och här går du in om du vill boka henne som föreläsare.
– Jag brinner för att inspirera var och en att värna barnen i vårt samhälle så att ett barn blir allas barn!

Elisabeth Isit, socionom, ICF-Coach och har tidigare varit styrelseledamot i Röda Korsets ungdomsförbund i Stockholm. Elisabeth har jobbat på HVB boende för ensamkommande barn och arbetar idag som familjehemskonsulent.
– Som socionom och småbarnsförälder vill jag kunna ge alla barn i Sverige en trygg uppväxt och stärka vuxna att våga se och ge omsorg till andras barn.

 

Evakarin Wallin driver företaget Awake Communication. Hon arbetar med att hjälpa egna företagare få fler kunder och öka sin försäljning. En stor del av hennes arbete bygger på att förändra beteendemönster som hindrar tillväxt.
– När våra barn får känna sig älskade och värdefulla skapar vi samtidigt en fredligare värld.

 

Karina Svensson, certifierad coach, NLP Practitioner och handledare i sorgebearbetning. Hon jobbar även parallellt med marknad/administration/ekonomi i det egna familjeföretaget.
– Självklart vill jag bidra till ett tryggare samhälle för våra barn. Vem vill inte det?

 

VÅRA RÅDGIVARE

 

Charlotte Brandin har varit aktiv inom välgörenhetssektorn i USA och Sverige i över 25 år; som VD för Childhood USA  2002-2014, och nu senast som tillförordnad verksamhetschef för Charity Rating där hon i juni tillträdde som exekutiv ordförande. Under sin karriär har hon bl a arbetat på Planned Parenthood i San Francisco; agerat som ’lobbyist’ i den amerikanska kongressen för kvinnors rättigheter; och sysslat med socialpolitiska frågor i olika sammanhang. Charlotte har också arrangerat och medverkat i ett antal konferenser och symposier om barns rättigheter. Hon är styrelsemedlem i Global Health Promise, som arbetar med barn till mödrar i ’sex trafficking’, samt Family Alliance, en global medlems-styrd organisation som arbetar mot institutionalisering av barn.

 

Print Friendly, PDF & Email