Stöd oss

Stöd oss

Vi är helt beroende av ditt stöd för att kunna skapa förändring. Inget bidrag är för litet! Välj det sätt som passar dig bäst, men här har vi samlat några bra förslag:

♥ Börja prata om problemet på jobbet, när du träffar dina vänner eller t ex på fotbollsträningen

Tystanden är förövarens bästa försvar.

♥ Ta hjälp av dina vänner och samla in pengar via Facebook

Gör så här: Gå till ditt Facebook-konto och klicka på Insamlingar i nyhetsflödets vänstermeny. Klicka på Samla in pengar och välj BRY – Barns Rättsskydd. Välj omslagsbild och fyll i dina uppgifter om insamlingen och klicka sedan på Skapa.

♥ Bjud in dina vänner och bekanta att gilla vår Facebook-sida och vårt Instagram-konto!

På detta vis når vi snabbt ut till många och kan på enkelt sätt sprida information om vilka steg vi tar för att kräva att regeringen satsar resurser och skapar förändring.

♥ Bli en av våra värdefulla volontärer

Vi har många olika uppdrag att välja mellan. Allt från kortare punktinsatser som tar ca fem minuter till lite mer omfattande regelbundna uppdrag. Här hittar du mer information.

♥ BLI BRY-FADDER

Vi svenskar är fantastiska på att hjälpa utsatta barn världen över. BRY anser att vi även måste se barnen mitt ibland oss, hemma på vår egen gata. Därför startar vi nu fadderverksamhet för barn i Sverige.

 

Pengarna går till att ge stöd till barnens föräldrar som kämpar för att skydda sitt barn då det uppdagats att barnet varit utsatt för övergrepp eller misshandel inom familjen. BRY erbjuder det stöd som dessa chockade föräldrar behöver. Eftersom ytterst få polisanmälningar ens leder till åtal så innebär den rättsliga processen en svår prövning. Ibland tvingas de skicka iväg sitt barn till en förövare. En övermäktig uppgift för en förälder.

 

När allt är kaos runt omkring dem så är det svårt att veta vad de behöver prioritera och vad som kan vänta. Vi ger dem därför bland annat strategisk support, samtalsstöd inför rättegång med mera. Genom att stötta föräldrarna så hjälper vi barnet.

 

Eftersom dessa barn finns mitt ibland oss och vi är måna om att skydda deras identitet så får du inte veta vem du stöttar. Däremot får du månadsbrev där vi beskriver vilka insatser vi gjort och hur vårt arbete framskrider. Dessa skickas till den mail-adress som du anger när du ansluter dig.  Skänker du 150:-/månad eller mer så får du vårt fina armband som tack.

 

Eftersom BRY inte har statligt bidrag så är vi helt beroende av ditt stöd.

 

Varmt tack för att du BRYr dig.
Tillsammans skapar vi ett tryggt samhälle för de viktigaste vi har – våra barn.

♥ Stöd vår verksamhet ekonomiskt!

Vår verksamhet är helt beroende av privata donationer. Varenda krona är därför oerhört värdefull för oss. Varannan vecka tackar vi, i våra sociala medier, alla er som stödjer vår verksamhet.

Skänk 50:-/månad. Avstå en latte på stan per månad och bidra till att vi kan inrätta barndomstol.


Skänk 75:-/månad. Avstå en kaffe med tårtbit på konditori per månad och bidra till att vi kan hjälpa barnens föräldrar.


Skänk 100:-/månad.  Ta med matlåda istället för att äta ute en dag per månad och stöd vår verksamhet istället.


Skänk 150:-/månad. Avstå ett biobesök med popcorn per månad och bidra till att vi kan hjälpa en förälder i en svårt situation. Här får du även vårt BRY armband.


Skänk 250:-/månad. Avstå en middag på stan per månad och bidra till inrättandet av barndomstol.

Självklart går det bra att göra enstaka inbetalningar till:

Bankgiro:

124-1454

PayPal:

Donera här

Swish:

123 208 5231

Tack på förhand för din gåva!