Kontakt

Kontakta oss

Varmt välkommen att ta kontakt med oss!

E-post: info@barnsrattsskydd.se

BRYs styrelse

Agneta Bravélius, grundare av BRY – Barns Rättsskydd och författare till boken ”När blodsbanden brister” utgiven under pseudonymen Hanna Svensson som sålts i över 70.000 ex. – Jag brinner för att inspirera var och en att värna barnen i vårt samhälle så att ett barn blir allas barn!

Elisabeth Isit, socionom, ICF-Coach och tidigare styrelseledamot i Röda Korsets ungdomsförbund i Sthlm. Elisabeth har jobbat på HVB-hem för ensamkommande barn och arbetar idag som familjehemskonsulent. – Som socionom och förälder vill jag kunna ge alla barn i Sverige en trygg uppväxt och stärka vuxna att våga se och ge omsorg till andras barn.

Karina Svensson, certifierad coach, NLP Practitioner och handledare i sorgebearbetning. Hon jobbar även parallellt med marknad/ administration/ ekonomi i det egna familjeföretaget. – Självklart vill jag bidra till ett tryggare samhälle för våra barn. Vem vill inte det?

Vår organisation

Styrelse

Agneta Bravélius
Ordförande & verksamhetsansvarig

Karina Svensson
Styrelseledamot & ekonomiansvarig

Elisabeth Isit
Styrelseledamot & samordnare

Strategisk rådgivare

Charlotte Brandin

Referensgrupp för barndomstolen

Monica Dahlström-Lannes
Fd vålds- och sexualbrottsutredare

Hans Cagnell
Socionom och leg. psykoterapeut

Rebecca Lagh
Advokat

Agneta Trygg
Grundare & verksamhetsansvarig Trygga Vuxna

20 aktiva volontärer

Exempel på arbetsuppgifter som utförs av regelbundna volontärer:

Bokföring, besvara kommentarer i sociala medier, dataprogrammering, grafisk design, försäljning samt leverans av våra produkter, juridisk samt strategisk support, värd/värdinna vid events, fotografering, filmning av events samt andra olika insatser såsom att till exempel bygga, bära och installera.

Vår stora volontärbas

Intresset att bistå BRY som volontär är stort. I en sluten Facebook-grupp har vi över 500 volontärer som anmält sitt intresse att hjälpa till vid olika punktinsatser. De är spridda över hela landet och besitter olika kompetenser. Gruppen växer för varje vecka som går.