BLI BRY-FADDER

BLI BRY-FADDER
2020-10-17 agneta

 

Vi svenskar är fantastiska på att hjälpa utsatta barn världen över. BRY anser att vi även måste se barnen mitt ibland oss, hemma på vår egen gata. Därför startar vi nu fadderverksamhet för barn i Sverige.

Pengarna går till att ge stöd till barnens föräldrar som kämpar för att skydda sitt barn då det uppdagats att barnet varit utsatt för övergrepp eller misshandel inom familjen. BRY erbjuder det stöd som dessa chockade föräldrar behöver. Eftersom ytterst få polisanmälningar ens leder till åtal så innebär den rättsliga processen en svår prövning. Ibland tvingas de skicka iväg sitt barn till en förövare. En övermäktig uppgift.

När allt är kaos runt omkring dem så är det svårt att veta vad de behöver prioritera och vad som kan vänta. Vi ger dem därför bland annat strategisk support, samtalsstöd inför rättegång med mera. Genom att stötta mamman eller pappan så hjälper vi barnet. Mer information finner du här.

Eftersom dessa barn finns mitt ibland oss och vi är måna om att skydda deras identitet så får du inte veta vem du stöttar. Däremot får du månadsbrev där vi beskriver vilka insatser vi gjort och hur vårt arbete framskrider. Dessa skickas till den mail-adress som du anger när du ansluter dig.  Skänker du 150:-/månad så får du vårt fina armband som tack.

Eftersom BRY inte har statligt bidrag så är vi helt beroende av ditt stöd. Här anmäler du dig.

Varmt tack för att du BRYr dig.
Tillsammans skapar vi ett tryggt samhälle för de viktigaste vi har – våra barn.

 

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*